28.11.2017
Študenti etnológie a histórie si pripravili prednášky o historickej gastronómii aj s ochutnávkou jedál. Varila sa aj tradičná etno-kapustnica s mäsom, ale aj pre vegetariánov.
Na našich prvých predvianočných trhoch nezostal nikto hladný. Aj takéto dobroty ste mali možnosť ochutnať:
tradičná slovenská kuchyňa – halušky na viaceré spôsoby, typická stredoveká pochúťka, roľnícka kopaničiarska špecialita, India na tácke, Goralská iskra, perníky a medovníky ako čaro Vianoc.
Táto udalosť bola sprievodnou udalosťou 2017 | študentský deň UCM, ktorá je súčasťou osláv 20. výročia našej univerzity.
Pozvánka
Pozývame všetkých študentov a pedagógov univerzity na Fakultné predvianočné trhy, ktoré organizuje Katedra historických vied a stredoeurópskych štúdií FF UCM v Trnave a Katedra etnológie a mimoeurópskych štúdií FF UCM v Trnave. Študenti si pripravili prednášky o historickej gastronómii aj s ochutnávkou jedál. Bude sa variť aj tradičná etno-kapustnica. Táto udalosť je sprievodnou udalosťou 2017 | študentský deň UCM, ktorá je súčasťou osláv 20. výročia našej univerzity.
Vidíme sa na Nám. J. Herdu, v zasadačke Z0.1, od 15.00 do 18.00 hod.
Prajeme dobrú chuť.