Správy a udalosti

Pozvánka na stretnutie s Radoslavom Bránikom, zakladateľom Modrého anjela – tímu terénnej krízovej intervencie

17.3.2014   Pozvánka na stretnutie s Radoslavom Bránikom, zakladateľom Modrého anjela – tímu terénnej krízovej intervencie

Katedra psychológie UCM v spolupráci s Psychologickým klubom UCM dňa 17.3. 2014 v Kine Oko privítala zakladateľa organizácie Modrý anjel - Radovana Bránika. Modrý anjel je špecializovaný tím odborníkov z pomáhajúcich profesií, ktorý je zameraný na krízovú intervenciu a psychosociálnu podporu obyvateľom v akútnej fáze po náhlej traumatizujúcej udalosti. Beseda bola určená širokej verejnosti a jej ústrednou témou bolo predstavenie náplne práce organizácie Modrý anjel a taktiež krízová intervencia u ľudí so suicidálnymi myšlienkami. Sme veľmi radi, že toto podujatie zaujalo množstvo poslucháčov a tešíme sa na nasledujúce organizované podujatia.

Pozvánka
Katedra psychológie UCM a Psychologický klub UCM Vás pozývajú na stretnutie s Radoslavom Bránikom, zakladateľom Modrého anjela. Modrý anjel je špecializovaný tím odborníkov z pomáhajúcich profesií, ktorý je zameraný na krízovú intervenciu a psychosociálnu podporu obyvateľom v akútnej fáze po náhlej traumatizujúcej udalosti. Členovia tímu sa v minulosti podieľali na likvidácii 14 udalostí s hromadným postihnutím osôb (Handlová, Nováky, Polomka, Chorvátsko).

Beseda sa uskutoční dňa 17. marca 2014 /pondelok/ o 13.00 hod. v Kine OKO.