Správy a udalosti

Majáles FF UCM

14.5.2016   Majáles FF UCM


Filozofická fakulta UCM v Trnave pozýva všetkých kolegov a kolegyne na neformálny pohodový MAJÁLES. Na podujatie pozývame nielen kolegov z fakulty, ale aj celej univerzity. 

Majáles Filozofickej fakulty UCM v Trnave je koncipovaný ako príjemné posedenie s kultúrnym programom a chutnou gastronómiou vo veľmi zaujímavom prostredí Vinárstva Dobrý pocit v Ružindole. Autentické prostredie vinárstva, ktoré na návštevníka pôsobí ako showroom malokarpatskej vinárskej kultúry, je ideálnym miestom pre neformálne stretnutie kolegov z akademického prostredia. 

Toto podujatie je istou náhradou za Reprezentačný ples FF UCM, ktorý sa v tomto roku nekonal, a preto veríme, že Majáles FF UCM bude podobne ako ples kvalitný a pohodový večer plný dobrej zábavy a výnimočných zážitkov. 

Kedy, kde a ako bude prebiehať Majáles FF UCM 2016? 

Majáles sa koná symbolicky na záver letného semestra v sobotu 14. mája 2016 vo Vinárstve Dobrý pocit v Ružindole. Pre účastníkov je pripravený chytľavý kultúrno-hudobný program, o ktorom budeme ešte podrobne informovať. 

Avšak základom každej poriadnej veselice je nielen dobrá hudba, ale najmä kvalitné občerstvenie. O to sa postará skúsený tím Dobrého pocitu, ktorý je pravidelne zastávkou pre účastníkov Malokarpatskej vínnej cesty a hostil už nejedného znalca či milovníka kvalitného vínka. Celý večer bude hosťom servírované poctivé domáce jedlo, pečené husi, mastené lokše, svieže šaláty a iné dobroty. Smäd uhasí chutné a známe vínko od majiteľa vinárstva Pala Šulana a kontrovať mu budú domáce limonády či výber destilátov. Pozývame všetkých kolegov, aby si s nami v tejto príjemnej atmosfére prišli posedieť a pri dobrom vínku zosumarizovať končiaci sa semester a akademický rok. 

Praktické informácie:

Dátum: 14. 5. 2016 (sobota ) 
Miesto: Vinárstvo Dobrý pocit, Ružindol 44 
Vstupné: 30eur / osoba 
V cene vstupného: teplé / studené švédske stoly, slané / sladké občerstvenie, nealko, káva, víno, destiláty, kultúrny program
Rezervácie miest: vladimir.novakjohn(zav.)doeucm.sk