Správy a udalosti

Psychodivadlo

11.4.2018

Ďalšia unikátna udalosť, ktorú pre študentov FF zorganizovala Slovenská asociácia študentov a absolventov psychológie v spolupráci so Psychologickým klubom UCM, Psychodivadlo "Deti zo stanice ZOO" v podaní Divadelného súboru Slúchadlo. Po predstavení nasledovala diskusia s MUDr. Okruhlicom.


Pozvánka
Slovenská asociácia študentov a absolventov psychológie v spolupráci s Psychologickým klubom UCM Vás všetkých srdečne pozývajú na Psychodivadlo s divadelnou hrou Deti zo stanice ZOO od Christiane Felscherinow v prevedení divadelného súboru Slúchadlo, ktoré sa uskutoční 11. 4. 2018 o 18.00 hod. (do 21.00 hod.) v Kine OKO. Vstup je zadarmo.

DS Slúchadlo je nesúrodý súbor pochádzajúci z Nitry, zložený z veľa dievčat a málo chlapcov. V minulosti inscenoval hlavne klasiku - Ionesca, Márqueza, Shakespeara a Roberta Thomasa (Osem žien). Režisér Šimon Spišák vyštudoval réžiu na DAMU. Amatérskemu divadlu sa venuje už štvrtý rok. V tejto oblasti dosiahol niekoľko úspechov aj zopár neúspechov (oficálny text divadelného súboru).

Nenechajte si ujsť toto výnimočné divadlo, ktoré Vám „zohreje“ mozgové závity.

FB event:
https://www.facebook.com/events/154098565411658/