Správy a udalosti

Májová Fiesta - rozlúčka so semestrom

10.5.2017   Májová Fiesta - rozlúčka so semestrom

Na našom prvom ročníku Májovej fiesty 2017, ktorá sa uskutočnila 10. mája, sme sa parádne zabávali. Podujatie otvorila dekanka našej fakulty doc. Katarína Slobodová Nováková príhovorom, po ktorom nasledovalo vystúpenie študenta FF Igora Zolotukhina. Zahrali sme si ľudské človeče, stolný futbal aj šach o tričká a rôzne fakultné predmety. Pochutili sme si na špeciálnom vegánskom guláši a popíjali sangriu. Psychoklub si pre nás pripravil rôzne psychotesty, ale nebolo sa čoho obávať :) V podvečer sme založili ohník na opekanie a tí ostatní sa zabávali na živom vystúpení kapiel Mofokillers a Mr. Teddy and The Side Kicks. Veríme, že týmto založíme tradíciu fakultného podujatia v uvoľnenej atmosfére a na slniečku a bude nás každým rokom pribúdať :)


Pozvánka
Filozofická fakulta UCM v Trnave organizuje, dňa 10. mája 2017 od 13.00 - 24.00 hod. v Garden pube na Zelenom kríčku v Trnave, rozlúčku so semestrom pre svojich študentov a pedagógov . Môžete sa tešiť na hry, turnaje, hudbu a kopec zábavy.

Pre všetkých študentov a pedagógov máme pripravené welcome drinky a guláš zdarma :)
Končiaci študenti, spravte si pauzu pred skúškami a príďte sa s nami zabaviť! Po 17.00 hod. je udalosť otvorená aj pre širšiu verejnosť. Pozvite si priateľov, kamošov, ...  

Posielajte nám vaše tipy a námety, pokúsime sa ich spoločne zrealizovať.
Prineste si úsmev a dobrú náladu :)

Klikajte na FB udalosť:
https://www.facebook.com/events/428288164197684/

Tešíme sa na vás! 
Team FF UCM v Trnave